Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


filezilla

Οδηγίες χρήσης Filezilla


Εισαγωγή

Filezilla ονομάζεται ένας FTP client που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανεβάζετε τα αρχεία της ιστοσελίδας σας στον server μας. Υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις για Windows, Linux και Mac OS X.

Σύνδεση στο Server

Αφού το κατεβάσετε και εγκαταταστήσετε το FileZilla θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις. Στην επιλογή Host γράψτε server1.cretaforce.gr (αντικαταστείτε ανάλογα με πιο server βρίσκεται το hosting account σας), για Username και Password θα χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που σας στείλαμε κατά την ενεργοποίηση του πακέτου hosting σας και για Port χρησιμοποιήστε την 21. Τέλος πατήστε στο κουμπί Quickconnect.

Ανέβασμα αρχείων

Στο αριστερό μέρος κάτω από εκεί που λέει Local site εμφανίζονται τα αρχεία που βρίσκονται στο δίσκο του υπολογιστή σας και στο δεξί μέρος κάτω από εκεί που λέει Remote site εμφανίζονται τα αρχεία που βρίσκονται στον Server.

Οπότε για να ανεβάσετε τα αρχεία σας θα πρέπει στο αριστερό παράθυρο να βλέπετε τα αρχεία της ιστοσελίδας σας που βρίσκονται στον υπολογιστή σας και στο δεξί παράθυρο θα πρέπει κάνοντας διπλό κλικ να μεταβείτε στον φάκελο cretaforce.gr(όπου cretaforce.gr το δικό σας domain) και στη συνέχεια στο φάκελο www.

Τέλος επιλέγετε τα αρχεία που θέλετε να ανεβάσετε στο αριστερό παράθυρο και τα κάνετε μεταφορά και απόθεση (drag and drop) στο δεξί παράθυρο.


Copyright © 2003 - 2018 CretaForce Internet Services. All Rights Reserved.