Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


php7

Σύγκριση εκδόσεων

Εδώ βλέπετε τις διαφορές μεταξύ της επιλεγμένης έκδοσης και της τρέχουσας έκδοσης της σελίδας.

Σύνδεσμος σε αυτή την προβολή διαφορών.

Both sides previous revision Προηγούμενη αναθεώρηση
php7 [2018/03/08 19:25]
admin [Wordpress]
php7 [2018/03/08 19:27] (τρέχουσα)
admin
Γραμμή 2: Γραμμή 2:
  
 ---- ----
- 
  
 ===== Joomla ===== ===== Joomla =====
  
-Όσοι έχετε Joomla 1.5 (η υποστήριξη του για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 5 έτη) και Joomla 1.6, 1.7 και 2.5 (η υποστήριξη τους για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 3 έτη) καθώς και Joomla με έκδοση μικρότερης της 3.5 ΠΡΕΠΕΙ να τα αναβαθμίσετε τουλάχιστον στην έκδοση 3.5 μιας και οι παλαιότερες εκδόσεις δεν θα είναι συμβατές με την νέα έκδοση της PHP. Προτείνουμε όμως να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση που είναι η 3.8.2. Eπίσης αναβάθμιση στις τελευταίες τους εκδόσεις θα πρέπει να κάνετε στα extensions και στo template που χρησιμοποιείτε.+Όσοι έχετε Joomla 1.5 (η υποστήριξη του για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 5 έτη) και Joomla 1.6, 1.7 και 2.5 (η υποστήριξη τους για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 3 έτη) καθώς και Joomla με έκδοση μικρότερης της 3.5 ΠΡΕΠΕΙ να τα αναβαθμίσετε τουλάχιστον στην έκδοση 3.5 μιας και οι παλαιότερες εκδόσεις δεν θα είναι συμβατές με την νέα έκδοση της PHP. Προτείνουμε όμως να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση που είναι η 3.8.5. Eπίσης αναβάθμιση στις τελευταίες τους εκδόσεις θα πρέπει να κάνετε στα extensions και στo template που χρησιμοποιείτε.
  
 ===== Wordpress ===== ===== Wordpress =====
Γραμμή 15: Γραμμή 14:
  
 Όσοι έχετε το Drupal ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην έκδοση 7.56 ή 8.4.3. Eπίσης αναβάθμιση στην τελευταία τους έκδοση θα πρέπει να κάνετε και στα plugins και το theme που χρησιμοποιείτε. Όσοι έχετε το Drupal ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην έκδοση 7.56 ή 8.4.3. Eπίσης αναβάθμιση στην τελευταία τους έκδοση θα πρέπει να κάνετε και στα plugins και το theme που χρησιμοποιείτε.
 +
 ===== Opencart ===== ===== Opencart =====
  
Γραμμή 29: Γραμμή 29:
  
 Εάν δεν έχετε κάποιον για να κάνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις,​ παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνική μας υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε κάποιον που μπορεί να το αναλάβει. Εάν δεν έχετε κάποιον για να κάνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις,​ παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνική μας υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε κάποιον που μπορεί να το αναλάβει.
- 
-Σε περίπτωση που έχετε κάποια παλιά ιστοσελίδα που δεν ενημερώνετε πλέον, τότε επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνικής μας υποστήριξης για να δούμε εάν είναι εφικτό να δημιουργήσουμε στατικά αρχεία της ιστοσελίδας σας σε html. Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα είναι εφικτό να κάνετε πλέον αλλαγές στην ιστοσελίδα σας αλλά και τυχόν δυναμικά μέρη της (π.χ. κάποια φόρμα επικοινωνίας) δεν θα δουλεύουν. 

Copyright © 2003 - 2018 CretaForce Internet Services. All Rights Reserved.