Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


php7

Προετοιμασίες για την αναβάθμιση σε PHP 7.1


Εισαγωγή

Toν Δεκέμβριο του 2018 (σε 1 χρόνο και 5 μήνες από τώρα) σταματάει η υποστήριξη της PHP 5.6 και θα χρειαστεί να αναβαθμίσουμε (προς το τέλος του 2018) την PHP σε όλους μας τους servers στην έκδοση 7.1. Για αυτό το λόγο θα πρέπει μέχρι τότε να φροντίσετε οι εφαρμογές σας να είναι συμβατές με αυτή την έκδοση της PHP.

Joomla

Όσοι έχετε Joomla 1.5 (η υποστήριξη του για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 5 έτη) και Joomla 1.6, 1.7 και 2.5 (η υποστήριξη τους για διόρθωση κενέων ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 3 έτη) καθώς και Joomla με έκδοση μικρότερης της 3.5 ΠΡΕΠΕΙ να τα αναβαθμίσετε στην έκδοση 3.7 μιας και οι παλαιότερες εκδόσεις δεν θα είναι συμβατές με την νέα έκδοση της PHP.

Wordpress

Όσοι έχετε το Wordpress ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην τελευταία του έκδοση, που αυτή τη στιγμή είναι η 4.7. Το ίδιο ισχύει και για τα plugins και τα themes που χρησιμοποιείτε.

Drupal

Όσοι έχετε το Drupal ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην έκδοση 7.54 ή 8.3.1. Το ίδιο ισχύει και για τα plugins και τα themes που χρησιμοποιείτε.

Opencart

Όσοι έχετε Opencart ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε τουλάχιστον στην έκδοση 1.5.6.5 αν και προτείνετε η έκδοση 2.

Server για δοκιμές

Μέσα στο 2018 θα εγκαταστήσουμε νέο server με PHP 7.1 ώστε όσοι θέλετε να δείτε εάν οι εφαρμογές είναι συμβατές με τη νέα έκδοση της PHP να μας στείλετε μήνυμα για να αντιγράψουμε το hosting σας σε αυτόν τον server και να κάνετε τις απαραίτητες δοκιμές.


Copyright © 2003 - 2017 CretaForce Internet Services. All Rights Reserved.