Εργαλεία Χρήστη

Εργαλεία ιστότοπου


php7

Προετοιμασίες για την αναβάθμιση σε PHP 7.1


Joomla

Όσοι έχετε Joomla 1.5 (η υποστήριξη του για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 5 έτη) και Joomla 1.6, 1.7 και 2.5 (η υποστήριξη τους για διόρθωση κενών ασφαλείας έχει σταματήσει πριν 3 έτη) καθώς και Joomla με έκδοση μικρότερης της 3.5 ΠΡΕΠΕΙ να τα αναβαθμίσετε τουλάχιστον στην έκδοση 3.5 μιας και οι παλαιότερες εκδόσεις δεν θα είναι συμβατές με την νέα έκδοση της PHP. Προτείνουμε όμως να αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση που είναι η 3.8.5. Eπίσης αναβάθμιση στις τελευταίες τους εκδόσεις θα πρέπει να κάνετε στα extensions και στo template που χρησιμοποιείτε.

Wordpress

Όσοι έχετε το Wordpress ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην τελευταία του έκδοση, που αυτή τη στιγμή είναι η 4.9.4. Eπίσης αναβάθμιση στην τελευταία τους έκδοση θα πρέπει να κάνετε και στα plugins και το theme που χρησιμοποιείτε.

Drupal

Όσοι έχετε το Drupal ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε στην έκδοση 7.56 ή 8.4.3. Eπίσης αναβάθμιση στην τελευταία τους έκδοση θα πρέπει να κάνετε και στα plugins και το theme που χρησιμοποιείτε.

Opencart

Όσοι έχετε Opencart ΠΡΕΠΕΙ να το αναβαθμίσετε τουλάχιστον στην έκδοση 1.5.6.5 αν και προτείνετε η έκδοση 3.0.2.0 που είναι και η πιο πρόσφατη.

Magento

To Magento επίσημα υποστηρίζει την PHP 7 από την έκδοση 2.0.1 και ύστερα. Όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να δουλέψει και έκδοση της σειράς 1.9 εάν εγκαταστήσετε το extension Inchoo_PHP7 που θα βρείτε στο https://github.com/Inchoo/Inchoo_PHP7

Tι πρέπει να κάνετε

Εάν δεν είστε ο ίδιος που κατασκεύασε την ιστοσελίδα σας ή εάν δεν έχετε γνώσεις για να προχωρήσετε στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, παρακαλώ προωθήστε αυτή τη σελίδα σε αυτόν που σας την κατασκεύασε.

Εάν δεν έχετε κάποιον για να κάνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα τεχνική μας υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε στο να βρείτε κάποιον που μπορεί να το αναλάβει.


Copyright © 2003 - 2018 CretaForce Internet Services. All Rights Reserved.